Pet Services

Για ραντεβού γνωριμίας χωρίς χρέωση

Για ραντεβού γνωριμίας χωρίς χρέωση

Ποιοι είμαστε

Είμαστε ο Κώστας και η Δάφνη και είμαστε κηδεμόνες 7 υπέροχων γατουλακίων. Στην ανάγκη μας για διακοπές διαπιστώσαμε το πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ένα άτομο να τα φροντίζει με αγάπη κατά την απουσία μας. Έτσι αποφασίσαμε να παρέχουμε εμείς αυτή την υπηρεσία σε όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς. 

Φροντίζουμε τα κατοικίδια σας σαν να είναι δικά μας, με αγάπη και προσοχή. Ο βασικός μας στόχος έγκειται στο να είναι χαρούμενα, υγιή και ικανοποιημένα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας στο έπακρο. Έχουμε πολύχρονη εμπειρία με γάτες και κατανοούμε τις ανάγκες και την συμπεριφορά τους.

Στην PetServices.gr ασχολούμαστε εδώ και πολλά χρόνια, με το φιλοζωικό έργο της περιφέρειας μας, γιατί θέλουμε να είμαστε δίπλα όχι μόνο στα δεσποζόμενα ζώα, αλλά και στα αδέσποτα που έχουν μεγάλη ανάγκη απο αγάπη και θαλπωρή.

Η φροντίδα των κατοικιδίων δεν είναι το επάγγελμα μας, είναι το πάθος μας!
Δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να περάσουν όμορφα και χωρίς άγχος τα αγαπημένα σας κατοικίδια, αυτές τις δύσκολες μέρες της απουσίας σας.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας το αποδείξουμε. Ανυπομονούμε να σας έχουμε κοντά μας, ως μέλη της οικογένειας της PetServices.gr

Γιατί να μας διαλέξετε

Αξιοπιστία

Δεσμευόμαστε πως θα προσέξουμε το κατοικίδιο σας, σαν να είναι δικό μας.

Αφοσίωση

Αναλύουμε σχολαστικά την κάθε λεπτομέρεια που συμβάλλει στην εξασφάλιση της δικής σας ηρεμίας.

Πρωτοπορία

Σας παρέχουμε μία καινοτόμος λύση με τις κάμερες μας για να νιώσετε την απόλυτη ασφάλεια.

Συνέπεια

Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να φροντίσουμε το κατοικίδιο σας και τον χώρο του.

Σεβόμαστε την περιουσία και την ιδιωτικότητά σας

Το Όραμα Μας

Όντας πρώτοι στο PetSitting στην Ελλάδα είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε και να σκεφτούμε πως θα θέλαμε να είναι μία τέτοια υπηρεσία χωρίς πρότυπα και περιορισμούς. Τι θα μας έκανε να νιώσουμε ασφαλεία, εμπιστοσύνη και ικανοποίηση εάν είμασταν εμείς στη θέση σας. Όραμα μας είναι να μπορούν όλοι οι κηδεμόνες να παρέχουν μία ασφαλή και ποιοτική φροντίδα στο αγαπημένο τους κατοικίδιο ακόμα και όταν δεν είναι δίπλα τους.

Οι Αξίες Μας

Σαν εταιρεία διατηρούμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και εμπιστοσύνης. Αξιοπιστία, συνέπεια και αφοσίωση είναι τα θεμέλια όλης της δομής μας, που έχουν σαν στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας προσωπικά, σεβόμενοι την περιουσία και την ιδιωτικότητά του. Κύριο μας μέλημα, είναι η φροντίδα του κατοικιδίου σας αλλα και η δική σας ηρεμία. Η PetServices.gr είναι κάτι περισσότερο από μία επιχείρηση, είναι το πάθος μας!

Η Αποστολή Μας

Στην PetServices.gr κατανοούμε βαθιά ότι κάθε κατοικίδιο πέρα από τις βασικές του ανάγκες, χρειάζεται φροντίδα και για τη καλή συναισθηματική του υγεία. Εμείς λοιπόν λαμβάνοντας υπ'όψιν και τις δικές σας επιθυμίες, δίνουμε ιδιαίτερη βάση στη μείωση των περιστατικών άγχους, απογοήτευσης και μοναξιάς του κατοικιδίου σας, ενισχύοντας κατά πολύ την πιθανότητα να αισθάνεται ασφαλές, άνετο και ικανοποιημένο κατά την απουσία σας.

Είπαν για εμάς

Dionysia Tz.Dionysia Tz.
15:58 12 Aug 22
Πολύ εξυπηρετικοί και οργανωμένοι! Η Αντιγόνη φρόντισε το κατοικίδιό μου όσο έλειπα και η κάμερα πρόσθεσε μία επιπλέον ασφάλεια όσο βρισκόμουν διακοπές. Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα!
Efi PapadodimaEfi Papadodima
14:48 10 Aug 22
Η Δάφνη και η Ειρήνη φρόντισαν τον γάτο μας σαν δικό τους! Με συνέπεια, επαγγελματισμό και ευαισθησία (και πολύ παιχνίδι!). Θα εμπιστευτούμε ξανά τον Ερνέστο μας με χαρά και προπαντός ήσυχοι ότι είναι σε καλά χέρια.
lydia vaxevanellilydia vaxevanelli
15:38 07 Aug 22
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη απο τις υπηρεσίες τους. Άψογοι επαγγελματίες, ήρθαν στον χώρο μας πριν την ημέρα που θα τους χρειαζόμουν για να γνωριστούν με εμένα κ με το σκυλάκι μας, το έβγαλαν μάλιστα και μια πρώτη βόλτα γνωριμίας. Στα πολύ πολύ θετικά ότι εγκατέστησαν κάμερα στον χώρο ώστε να μπορώ να παρακολουθώ real time τόσο το σκυλί όσο και τους ανθρώπους της εταιρείας. Σε κάθε βόλτα, μου έστελναν αναφορά για την διαδρομή που ακολούθησαν και ποσό χρόνο διήρκεσε η βόλτα. Η χαρά που έκανε ο σκύλος κάθε φορά που έβλεπε τον Μανωλη στην πόρτα, τα λέει όλα!! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα ξανά χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες τους. Μανωλη Δάφνη Κώστα σας ευχαριστώ πολύ!
Με εξυπηρέτησαν άμεσα και εύκολα οι "pet services"!Ο Alex έβγαινε κάθε μέρα με χαρά με την Ειρήνη η οποία ήταν ήρεμη και super φιλική μαζί του!Όταν επέστρεψα από τη δουλειά ο Alex μου είπε ότι πέρασε τέλεια με την Ειρήνη 😂!!!🦮🦮🦮
Nikolaos KritikosNikolaos Kritikos
20:15 11 Jun 22
Έφυγα για ταξίδι μιας εβδομάδας. Ψάχνοντας πού να αφήσω τη γατούλα μου βρήκα τη σελίδα του Κώστα. Θεώρησα ότι το να μείνει η γάτα στο χώρο της και να δέχεται τη φροντίδα από κάποιον θα ήταν καλύτερο για αυτή. Και είχα δίκιο. Ο Κώστας εγκατέστησε κάμερα στο χώρο μου ώστε να μπορώ να βλέπω τι γίνεται στο σπίτι και καθημερινά μου έστελνε βίντεο που έπαιζε με τη γάτα. Τη βρήκα σε εξαιρετική κατάσταση καθαρή και ταϊσμένη. Θα ξαναχρησιμοποιούσα τις υπηρεσίες του Κώστα χωρίς δισταγμό και θα σύστηνα το ίδιο και σε άλλους.
Eirini VouroEirini Vouro
05:57 11 Jun 22
Άψογοι άνθρωποι! Άψογη συνεργασία μαζί τους σαν pet sitter, με αγάπη και υπευθυνότητα σε ότι αναλαμβάνουν. Καλύπτουν με τις παροχές τους κάθε ανησυχία κι αγωνία ιδιοκτήτη κατοικίδιου αλλά και συνεργάτη τους! Πραγματικά αξίζουν τα καλύτερα. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι Άνθρωποι σαν αυτούς.
Nick SmirnaiosNick Smirnaios
11:43 06 Jun 22
Ότι καλύτερο μπορούσα να βρω!!! Τα παιδιά είναι εξαιρετικά σε όλα τα επίπεδα. Αγάπη για την δουλειά τους, σεβασμός στις υποχρεώσεις τους, υπεύθυνοι σε όλα. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.
Anna NikopoulouAnna Nikopoulou
20:37 01 Jun 22
Τα παιδια ειναι εκπληκτικοι επαγγελματιες και φαινεται απο χιλιομετρα μακρια ποσο αγαπανε τα ζωα. Δεν επρεπε να το σκεφτω πολυ για να τους εμπιστευτω το τρελοκομειο μου ❤️ Θα τα πουμε συντομα!
Elena TaylorElena Taylor
18:40 22 May 22
Ο Κώστας και η Δάφνη είναι φανταστικοί και πολύ επαγγελματίες. Είναι άνθρωποι που πραγματικά ξέρουν πως να προσεγγίσουν τις γάτες μέχρι και καινούργιο παιχνίδι μας έκανε δώρο ο Κώστας που κατάφερε να κάνει τον χοντρο τεμπέλη γάτο μας να παίξει! Όσο έλειπα ήμουν ήσυχη ότι τα γατιά μου είναι σε καλά χέρια και όταν γύρισα βρήκα το σπίτι σε καλύτερη κατάσταση απ’οτι το άφησα (μέχρι και την γατοπορτα στο παράθυρο μου είχε καθαρίσει ο Κώστας!) και τα γατιά μου χαρούμενα και ήρεμα με υποδέχτηκαν με γουργουρητα και αγάπες.Παιδιά πραγματικά δεν πιστεύω στην τύχη μου που σας βρήκα! Ήταν πολύ μεγάλο αγχος για μένα και τώρα μπορώ επιτέλους να πηγαίνω διακοπές ήρεμη!Τους συστήνω ανεπιφύλακτα! Από εδώ και πέρα πάντα θα εμπιστεύομαι τα γατουλια μου σε εσάς!
Κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Ο Τζιμακος μας τους έχει λατρέψει και εμείς επίσης που έχουμε τη βοήθεια τους όταν δυσκολευόμαστε να τον πάμε βόλτα.
Aspa tsalapataniAspa tsalapatani
04:24 15 May 22
Η καλύτερη παρέα για τα αγαπημένα μας ζωάκια. Τα παιδιά εμπνέουν εμπιστοσύνη, ξέρουν καλά τη δουλειά τους, αγαπούν τα ζώα κι εκτιμούν τους ιδιοκτήτες τους. Τους εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια ! Σας ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες σας!
Stratos VrachioliasStratos Vrachiolias
17:49 08 May 22
Πραγματικά άψογοι σε αυτό που κάνουν, τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Δεν αρκέστηκαν στα βασικά και έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για τις γάτες μου, τις ημέρες που τις φρόντιζαν! Εννοείται πως θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί τους, την επόμενη φορά που θα πρέπει να λείψω για μέρες από το σπίτι.
MsLazarakosMsLazarakos
06:41 06 May 22
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ! Η Δάφνη και ο Κώστας είναι ταυτόχρονα επαγγελματίες και πραγματικοί φιλόζωοι με ενδιαφέρον και αγάπη για όλα τα ζωάκια. Κατάφεραν να προσεγγίσουν και να παίξουν ακόμα και με τα πιο διστακτικά μας γατάκια. Μόλις επιστρέψαμε τα γατιά ήταν χαρούμενα, ήρεμα και φροντισμένα. Δάφνη & Κώστα , είμαστε πολύ τυχεροί που σας γνωρίσαμε
js_loader

Συνέντευξη Mega TV - Ο ρόλος της PetServices.gr στην φροντίδα των κατοικιδίων - 21/04/2024