Pet Services

Η πανδημία COVID-19 μας οδήγησε σε μία νέα εποχή με ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όσους τις έχουν ανάγκη διατηρώντας ασφαλείς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, που είναι ύψιστη προτεραιότητα για εμάς. Η φροντίδα των κατοικιδίων είναι ζωτικής σημασίας για τους πελάτες που έχουμε σε όλο το λεκανοπέδιο και δεσμευόμαστε να είμαστε εκεί όταν μας χρειάζονται.  Τα μέτρα που έχουμε λάβει αναλύονται παρακάτω και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα μας.

Γενική Πολιτική Ασφαλείας
Για να βοηθήσουμε στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του COVID-19 και την προστασία των πελατών μας, έχουμε αναπτύξει μια στρατηγική που βασίζεται στις οδηγίες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και της Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία.

Κατανοώντας πλήρως τα συμπτωμάτα του COVID-19, όλοι οι φροντιστές μας υποχρεούνται να κάνουν τακτικά sef-test, αλλά και όταν παρουσιάσουν πυρετό, βήχα, δύσπνοια, πονόλαιμο, ρινική καταρροή, πόνους στο σώμα, ρίγη, κόπωση ή νιώθουν απλά άρρωστοι, ενημερώνουν το γραφείο μας και λαμβάνουν οδηγία να παραμείνουν στο σπίτι έως ότου διαγνωστεί και αποκατασταθεί η υγεία τους. Εάν κάποιος απο αυτούς έχει αναλάβει τη φροντίδα του κατοικιδίου σας, θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως και θα τον αντικαταστήσουμε.
Επίσης οι φροντιστές ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν τις προφυλάξεις που προτείνει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εάν είναι καλά οι ίδιοι, αλλά έχουν κάποιο άρρωστο μέλος της οικογένειας τους στο σπίτι.

Διατηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας: Οι φροντιστές μας διατηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας κάθε φορά που θα συναντηθούν με έναν πελάτη ή οποιοδήποτε άλλο άτομο που σχετίζεται με τη PetServices.gr διατηρώντας τουλάχιστον 1,5 μέτρα απόσταση κατα τη διάρκεια όλων των συναντήσεων.

Φοράμε μάσκα: Οι φροντιστές υποχρεούνται να φορούν μάσκα κάθε φορά που συναντιούνται με πελάτες. Επίσης ενθαρρύνουμε εναλλακτικούς τρόπους γνωριμίας, όπως τηλεδιάσκεψη όταν είναι δυνατόν.

Διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης: Προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον όταν επιστρέφετε, εφαρμόζουμε τα ακόλουθα βήματα ενώ βρισκόμαστε στο σπίτι σας. Όλες οι επιφάνειες και ο εξοπλισμός θα απολυμαίνονται σύμφωνα με τις υποδείξεις σας. Ο φροντιστής σας θα συζητήσει λεπτομερώς τις επιθυμίες σας στην αρχική συνάντηση. 
Οι φροντιστές θα εφαρμόζουν καλή υγιεινή όταν βρίσκονται στο σπίτι σας, θα καθαρίζουν συχνά τα χέρια τους, είτε με απολυμαντικό χεριών με βάση το αλκοόλ είτε με σαπούνι και νερό (τα απολυμαντικά χεριών θα περιέχουν τουλάχιστον 60% -95% αλκοόλ), κατά την είσοδο τους και πριν την αποχώρηση τους. 

Ακυρώσεις: Παρόλο που οι ακυρώσεις επηρεάζουν και εμάς, καταλαβαίνουμε ότι λόγω της εξελισσόμενης και αβέβαιης φύσης των καιρών μας, είναι μερικές φορές απαραίτητο και αναπόφευκτο να ακυρώσετε το ταξίδι σας τελευταία στιγμή. Ως εκ τούτου, θα έχουμε μεγαλύτερη επιείκεια με την πολιτική μας για τους επόμενους μήνες εάν χρειαστεί να ακυρώσετε λόγω επιπλοκών από την πανδημία του COVID-19.

Τηλεδιάσκεψη: Αν και η αρχική μας συνάντηση εξακολουθεί να απαιτείται για όλους τους νέους πελάτες, δεν απαιτούμε αυτή η συνάντηση να γίνει αυτοπροσώπως, αντίθετα ενθαρρύνουμε την διαδικτυακή συνάντηση με οποιοδήποτε μέσο επιθυμείτε.

Είμαστε στη διάθεση σας για ικανοποιήσουμε τυχόν ειδικά αιτήματα που μπορεί να έχετε ώστε να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές, οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να ενημερώσετε τον φροντιστή σας απευθείας στην πρώτη σας συνάντηση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας καθώς διανύουμε αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο! 

Απο την ομάδα της PetServices.gr